• Program L – D 08:00 – 22:00

Tratamente corporale
Metodele principale de remodelare corporala

Tratamente corporale

Un stil de viata echilibrat inseamna mai mult decat sport si dieta. Tratamentele corporale reprezinta una dintre metodele principale de remodelare corporala. Asociate cu un regim alimentar corespunzator si cat mai multa miscare, aceste tratamente corporale fac minuni pentru silueta dumneavoastra. Acestea va ajuta sa pierdeti mai mult in centimetri decat in kilograme, fara ca pielea sa aiba de suferit.

Prin combinarea terapiilor si impachetarilor corporale cu ingrediente naturale si produse cosmetice ce actioneaza impotriva stratului adipos, rezultatele sunt vizibile dupa cateva sedinte. Insa, pentru a obtine rezultate pozitive intr-un timp cat mai scurt este important sa va adresati unui specialist. Acesta va stabili un tratament de remodelare corporala personalizat, in functie de problemele cu care se confrunta fiecare persoana. In plus, exista si tratamente interzise care pot contribui la agaravarea unor afectiuni medicale, astfel ca este obligatoriu sa cereti sfatul unui specialist.

Ce fel de tratamente corporale va oferim?

F3 GYM va invita sa faceti miscare alaturi de instructorii nostri de fitness si sa va bucurati de o gama variata de tratamente corporale, menite sa intensifice arderea grasimilor si pierderea in centrimetri si kilograme. Astfel, va punem la dispozitie urmatoarele tratamente corporale si tipuri de impachetari la cald:

  • Impachetari cu cafea
  • Impachetari cu alge
  • Impachetari cu noroi Marea Moarta
  • Impchetari cu paprika

Impachetarile calde reprezinta o combinatie de termosauna utilizata in acelasi timp cu diverse masti si tratamente de relaxare, cu efect de hidratare, efect anticelulitic etc. Acest tip de impachetari sunt recomandate in special persoanelor care au probleme de ciculatie, efectele fiind deosebite.

Impachetarea cu cafea ajuta la diminuarea celulitei datorita continutului de cafeina. Acasta substanta imbunatateste si stimuleaza circulatia sanguina, ceea ce determina eliminarea apei in exces si a toxinelor. In urma terapiei cu cafea, pielea dumneavoastra va ramane moale si catifelata, hidratata, iar stratul adipos va fi diminuat semnificativ.

Tratamentul cu alge este recomandat persoanelor care isi doresc sa slabeasca, acestea actionand in special asupra stratului adipos. Spre deosebire de alte terapii, algele actioneaza si dupa sedintele de impahetare la cald, efectul acestora fiind deosebit de intens pentru o perioada lunga de timp.

Impachetarile cu noroi din Marea Moarta reprezinta cea mai buna metoda de a va relaxa si de a va incarca cu energie si o stare de bine. Acesta are un efect de curatare a pielii, actioneaza asupra celulitei, poate ameliora psoriazisul si stimuleaza regenerarea pielii.

Cunoscute si sub denumirea de impachetari cu ardei iute, aceste impachetari au un efect vasodilatator ce contribuie la procesul de ardere a grasimilor. Impachetarile cu paprika sunt recomandate in cazul tratarii celulitei, actiunea acestora fiind deosebit de eficienta.

f3 gym masaj relaxare - Tratamente corporale
f3 gym masaj anticelulitic - Tratamente corporale

Slabeste sanatos cu tratamente corporale si sport !

Asadar, va oferim mai multe tipuri de impachetari la cald, cu efecte benefice asupra intregului organism. Ascoiate cu o dieta echilibrata si sport, aceste tratamente corporale va ajuta sa pierdeti in greutate si sa va tonifiati, silueta dumneavoastra fiind remodelata. Va asteptam cu personal amabil, produse cosmetice de inalta calitate si o atmosfera relaxanta!