• Program L – D 08:00 – 22:00

Sauna finlandeza
Metoda excelenta de revigorare si relaxare

Sauna finlandeza

Sauna reprezinta o metoda excelenta de revigorare si relaxare, acest ritual fiind potrivit pentru reducerea stresului, cat si pentru mentinerea unei stari de sanatate fara probleme.

Noi va oferim posibilitatea de a va bucura de beneficiile unei saune finlandeze, cu o traditie de peste doua mii de ani in tara din care provine, dar la fel de apreciata in intreaga lume. Daca veti reusi sa mergeti in mod constant la sauna finlandeza, veti observa schimbari majore in ceea ce priveste starea dumneavoastra de spirit si sanatate.

Asadar, de ce sa nu descoperiti bucuria de a trai frumos si sanatos? Noi suntem dispusi sa va invatam cum.

Cum se face sauna finlandeza?

Inainte de a intra in sauna finlandeza recomandam un dus cu apa calduta. Pentru inceput, durata sedintelor nu trebuie sa depaseasca 15 minute, iar procedeul se va repeta de cel mult 3 ori. Pentru sauna finlandeza, temperatura optima este de 80 ˚ C- 90˚ C, in functie de preferinte si capacitatea fiecaruia de a se adapta acestor temperaturi ridicate. La iesirea din sauna este bine sa faceti un dus racoritor, fara a provoca un soc organismului.

Dat fiind ca sauna va poate ajuta sa slabiti, este important ca in decursul celor 15 minute sa beti lichide multe. Astfel, veti preveni deshidratarea organismului si veti reusi sa eliminati toxinele prin transpiratie. Penru a va bucura de toate beneficiile saunei, nu lasati ca mediul sa devina uscat. Turnati apa peste pietrele fierbinti, procedeu care va degaja aburi in atmosfera.

Sauna finlandeza – beneficii

  • Reducerea stresului si relaxarea intregului organism
  • Stimularea metabolismului si a sistemului imunitar
  • Curatarea si tonifierii pielii
  • Eliminarea toxinelor din organism
  • Efecte uimitoare asupra intregului organism

Recomandam 30 de minute de sauna finlandeza de 3 ori pe saptamana si respectarea contraindicatiilor pe care vi le pot specifica angajatii nostri. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta oricand!

sauna 240x300 - Sauna Finlandeza

Invitatie GRATIS la aerobic, gym, sauna sau masaj !