• Program L – D 08:00 – 22:00

Personal Training
Personal Training la F3 Gym

Personal training 1 to 1

 

Personal Training 1 to 1 reprezinta posibilitatea de a va antrena individual, alaturi de antrenorii nostri certificati si recunoscuti de catre cele mai importante scoli de fitness din tara si strainatate. Antrenorii personali te vor motiva si iti vor monitoriza progresul pas cu pas, rezultatele dorite fiind mai usor de obtinut in acest mod. Mai exact, fiecare antrenor urmareste atingerea obictivelor personale legate de imbunatatiea formei sportive si celei structurale, executia corecta a exercitiilor, sustinerea psihica si furnizarea tuturor informatiilor necesare, precum si adaptarea antrenamentului la nevoile si posibilitatile fizice ale fiecarui participant.

Ce implica Personal Trainig 1 to 1?

Prima intalnire cu antrenorul dvs personal are scopul de a evalua nivelul la care va aflati, conditia fizica generala si istoricul sanatatii dvs, precum si obiectivele personale. De aceea, pregatiti-va sa urcati pe cantar si sa aflati cu ce probleme va confruntati. Antrenorul va pune o serie de intrebari specifice, care il vor ajuta sa stabileasca un plan adecvat si va testa abilitatile dumneavoastra.

Odata stabilite prioritatile, acesta va elabora un plan personalizat de Personal Training 1 to 1, cu exercitii si antrenamente non-repetitive, adaptat in mod special la  cerintele si necesitatile fiecarui participant. Pe masura ce evoluati, antrenorul va continua sa modifice planul de antrenament, astfel ca rezultatele devin din ce in ce mai vizibile.

De ce Personal Training 1 to 1?

Antrenorul personal te poate incuraja sa iti depasesti limitele, antrenamentele fiind mult mai intense si eficiente decat in cazul in care ati fi exersat singuri. Riscurile de accidentare sunt diminuate, dat fiind ca specialistii nostri va insotesc permanent si va ajuta sa efectuati exercitiile corect. Asadar, beneficiaza la maxim de antrenamentele tale insotit de instructor si inscrie-te la sesiunile noastre de Personal Training 1 to 1. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta oricand!