• Program L – D 08:00 – 22:00

Masaj
Masaj si tratamente corporale oferite de F3 Gym

Masaj si tratamente corporale

Antrenamentele de fitness combinate cu masajul de relaxare sau diverse alte tratamente corporale intensifica arderea grasimilor si tonifierea corpului. Echipa noastra este pregatita  sa va ofere servicii de exceptie, intr-un spatiu amenajat astfel incat sa uitati de toate grijile si sa va bucurati de rasfatul pe care vi-l oferim. Indiferent de tipul de masaj pentru care optati, beneficiile terapeutice ale tratamentelor, precum si mainile pricepute alte terapeutilor din cadrul clubului nostru, va vor insoti mult timp.

Tipuri de masaj

Masajul implica prelucrarea manuala sau mecanica a sistemului muscular si tesuturilor moi cu scopul de a obtine efecte terapeutice, dar si de relaxare. Masajul poate avea efecte pe termen lung sau de scurta durata (aliminarea stresului, a oboselii fizice, ameliorarea durerilor etc). pentru a va bucura din plin de beneficiile unui masaj realizat de catre terapeuti cu experienta, noi va punem la dispozitie mai multe tipuri:

  • Masaj de relaxare
  • Maaj anticelulitic
  • Masaj cu bete de bambus

Masajul de relaxare se poate realiza ocazional sau periodic si este menit sa elimine obosoeala si sa genereze o stare de bine. Masajul anticelulitic ajuta la imbunatatirea tonusului pielii, reduce aspectul de coaja de portocala si remodeleaza corpul. Acesta se realizeaza in general pe solduri, fese, picioare sau abdomen. Pentru o eficienta mai sporita, se folosesc creme sau uleiuri cu efect anticelulitic.

Masajul cu bete de bambus este o varianta moderna a masajului anticelulitic, care stimuleaza sistemul limfatic, imbunatateste circulatia sangvina, reda elasticitatea pielii si tonifiaza musculatura.Pentru e experienta de relaxare completa, puteti beneficia si de tratamente corporale diverse, care intensifica arderea grasimilor si ajuta la mentinerea unei siluete de invidiat.

masaj tall 240x300 - Masaj
prezentare 36 300x200 - Masaj

Masaj, rasfat si relaxare

Asadar, daca va simtiti obositi si tensionati, iar antrenamentele par sa nu va ajute sa depasiti aceste stari neplacute, F3  GYM va asteapta cu servicii complete de masaj si tratamente corporale eficiente. Dispunem de personal calificat si folosim creme si uleiuri naturale, care sa ajute la remodelarea corpului si tonifierea acestuia. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Invitatie GRATIS la aerobic, gym, sauna sau masaj !