• Program L – D 08:00 – 22:00

Masaj relaxare
Descopera efectele benefice asupra corpului dumneavoastra

Masaj relaxare

Masajul ajuta la mentinerea unei stari de sanatate excelente, reface organismul, lupta contra îmbatranirii si nu in ultimul rand, va scapa de tensiune, stres si va ajuta sa va relaxati. Masajul de relaxare stimuleaza circulatia sangelui si a limfei, calmeaza durerile si relaxeaza muschii incordati, astfel ca veti avea o stare de bine pe tot parcursul zilei.

La F3 GYM va puteti bucura de masaj relaxare efectuat de specialistii nostri prin manevre specifice, folosind creme si uleiuri parfumate 100% naturale. Recomandam masajul de relaxare cel putin o data pe saptamana, pentru persoanele de toate varstele care doresc sa-si mentina organismul sanatos si perfect functional.

Care sunt avantajele acestui masaj de relaxare?

Programul incarcat, stresul zilnic si lipsa odihnei pot crea dezechilibre in organis, stari de oboseala si o proasta dispozitie. Pentru a diminua efectele negative ale unui stil de viata greoi, masajul ar trebui sa devina o practica curenta in viata de zi cu zi. Acesta va ajuta sa aveti un orgnism mai sanatos, un sistem imunitar puternic, dar si o piele mai ferma. Asadar, iata ce efecte pot avea sedintele de masaj relaxare:

  • Mentine o stare buna de sanatate
  • Creste elasticitatea pielii
  • Ajuta la eliminarea toxinelor din organism
  • Ajuta la regenerarea tesuturilor
  • Imbunatateste circulatia sanguina si cea limfatica
  • Relaxeaza muschii incordati
  • Elimina tensiunea si oboseala puternica
  • Va ofera o stare de bine

Asadar, pentru ca exista aceasta cale de relaxare a trupului, cat si a mintii, va invitam sa descoperiti bucuria masajului de relaxare si sa va lasati pe mana terapeutilor nostri.

f3 gym masaj relaxare - Masaj relaxare

Masaj relaxare pentru o stare de bine!

Efectele masajului de relaxare se vor observa in cel mai scurt timp. Astfel, dupa cateva sedinte organismul dumneavoastra va avea o rezistenta mai buna la oboseala si tres, pielea dumenavoastra va fi mai fina si mai ferma, ar starile negative vor fi mult mai rare. Pentru un efect complet oferit de acest masaj relaxare nu uitati sa dormiti cele opt ore pe noapte, sa faceti miscare si sa aveti un regim alimentar echilibrat.

Va asteptam!