• Program L – D 08:00 – 22:00

Masaj cu bete de bambus
Tehnica uimitoare de remodelare corporala

Masaj cu bete de bambus

Masajul cu bete de bambus reprezinta o tehnica uimitoare de remodelare corporala, dar si un masaj ideal pentru relaxare si tonifiere. Acesta poate fi realizat pe diverse zone ale corpului si este potrivit atat pentru femei, cat si pentru femei. In functie de zona in care se doreste masajul, se vor utiliza bete de bambus de diverse dimensiuni, efectul acestora fiind deosebit. Betele sunt netede si usoare, astfel ca sunt foarte usor de manipulat de catre terapeut, oferind relaxare si o stare de bine.

Aceasta tehnica de masaj cu bete de bambus are origine asiatica si a fost practicata inca din cele mai vechi timpuri. In cultura tarilor din Asia, bambusul este asociat cu fertilitatea, prosperitatea  si longevitatea. Credinta lor nu este departe de adevar, intrucat studiile arata ca acest tip de masaj revitalizeaza corpul in intregime imbunatateste circulatia sangelui si mentine organismul intr-o stare excelenta.

Masaj cu bete de bambus – efecte terapeutice

  • Tonifierea musculaturii
  • Imbunatatirea circulatiei fluidelor
  • Redarea elasticitatii pielii
  • Micsorarea circumferintei corporale prin accelerarea disparitiei stratului adipos
  • Tratarea vergeturilor
  • Tratarea celulitei
  • Eliberarea endorfinelor, cele care ofera o stare de relaxare
  • Detoxifierea organismului
  • Ameliorarea durerilor din anumite zone ale corpului

Practicat cu regularitate, acest masaj cu bete de bambus va ajuta sa obtineti silueta la care ati visat mereu, imbunatateste circulatia sangelui si va scapa de toate problemele cauzate de aceasta si va schimba starea de spirit, redand optimismul. In general, nu exista contraindicatii in ceea ce priveste tehnica masajului cu bete de bambus. Cu toate acestea, nu se recomanda in cazul femeilor insarcinate, femeilor care alapteaza, persoanelor care sufera de boli de piele, varice sau vase sparte.

f3 gym masaj anticelulitic img2 - Masaj cu bete de bambus

Cand trebuie sa apelezi la masaj cu bete de bambus?

In primul rand, atunci cand doriti sa va relaxati, masajul este cea mai indicata si eficienta metoda, indiferent de tipul acestuia. Pe langa relaxare, masajul cu bete de bambus este recomandat in cazul durerilor musculare, oboselii puternice, durerilor de cap, celulitei etc. Asadar, daca sunteti o persoana foarte activa si nu aveti timp sa va odihniti suficient, ar trebui sa apelati la serviciile noastre de masaj cu bete de bambus. Va asteptam!