• Program L – D 08:00 – 22:00

Masaj anticelulitic
Efectuat de catre cei mai buni specialisti

Masaj anticelulitic

Celulita este una dintre cele mai neplacute probleme cu care se confrunta femeile si se caracterizeaza prin depuneri de tesut adipos a carui repartizare este neuniforma. Cauzele acesteia nu se cunosc exact, aceasta fiind intalnita atat in cazul persoanelor slabe, cat si in cazul persoanelor ce depasesc greutatea normala. Aparitia acesteia este favorizata de factori precum sedentarismul, un regim alimentar bogat in grasimi, probleme hormonale etc.

Din fericire, celulita abordata din punct de vedere estetic, nu medical, poate fi tratata prin masaj anticelulitic. La F3 GYM beneficiati de masaj anticelulitic efectuat de catre cei mai buni specialisti de care dispunem la clubul nostru de fitness si ingrijire corporala. Aceasta procedura are un rol estetic important, actionand favorabil asupra zonelor afectate de celulita.

Sedintele de masaj anticelulitic au in vedere coapsele, soldurile, abdomenul, fesele, bratele si gambele. Pe langa tehnicile de masaj, se folosesc creme si uleiuri speciale care sa contribuie cat mai eficient la diminuarea tesutului adipos. Insa, pentru mentinerea efectelor pozitive pe o perioada cat mai indelungata, trebuie sa aveti un stil de viata cat mai sanatos, sa faceti miscare, sa mancati corect si sa respectati programul de odihna.

Ce beneficii au sedintele de masaj anticelulitic?

Acest tip de masaj nu presupune doar remodelarea tesutului adipos si disparitia efectului de „coaja de portocala”, ci si efecte benefice asupra intregului organism, dupa cum puteti vedea:

  • Stimuleaza si imbunatateste circulatia sangelui
  • Stimuleaza sistemul limfactic astfel ca se elimina apa retinuta in tesuturi, precum si alte reziduri
  • Ajuta la micsorarea circumferintei corporale (scapati de cativa centimetri in plus)
  • Elimina nodulii celulitici
  • Reda fermitatea si elasticitatea pielii
  • Tonifica musculatura
  • Ajuta la pierderea in greutate

Desigur, pentru a observa toate aceste efecte benefice ale masajului anticelulitic va trebui sa urmati cel putin 4-5 sedinte de tratament. Secretul acestui masaj anticelulitic consta in efectuarea sa in mod intensiv, adica de 3 ori pe saptamana.

f3 gym masaj anticelulitic - Masaj anticelulitic
f3 gym masaj anticelulitic img2 - Masaj anticelulitic

Masaj anticelulitic si alte tratamente corporale

Pentru a creste eficienta acestui masaj anticelulitic, specialistii nostri recomanda asocierea acestuia cu alte tratamente precum ultrasunetele corporale, impachetarile in termocuvertura, electrostimularea etc. In urma evaluarii corporale, vom stabili impreuna ce solutii va pot ajuta sa va remodelati corpul si sa scapati de celulita pentru totdeauna. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati!