• Program L – D 08:00 – 22:00

Group Training
Sesiuni de Group Training

Alege Group Training la F3 Gym

F3 GYM iti ofera posibilitatea de a-ti mentine sanatatea sistemului cardiovascular si de a-ti tonifia muschii  in cadrul sesiunilor  de  Group Training, conduse de antrenori specializati in cele mai recunoscute concepte din fitness-ul mondial.

Group Training reprezinta fitness-ul de tip aerobic, o metoda eficienta de a combate stresul si de a dezvolta toate grupele de muschi, intr-o atmosfera placuta, alaturi de oameni dornici de miscare.

Ideea de baza a exercitiilor de aerobic se refera la modul in care organismul primeste doza optima de oxigen, astfel ca muschii vor functiona un timp mai indelungat. Este o activitate ce implica efort fizic intens si sustinut si pune accentul pe grupele mari de muschi, dar si inima si plamani.

Exercitiile de aerobic includ o varietate de forme, printre care Functional Training, Circuit Strength Training, High Intensity Cardio Training, Metabolic Training si sesiuni de antrenamente la saltea pentru imbunatatirea posturii si  flexibilitatii musculare: Yoga, Core Training, Pilates, Yogalates.

Care sunt beneficiile acestor sesiuni de Group Training?

Exercitiile de aerobic contribuie in primul rand la cresterea rezistentei fizice, in special a oaselor si muschilor, dar si la oxigenarea tesutului celular si combaterea stresului.

Starea de sanatate este imbunatatita semnificativ, iar corpul tau este remodelat si tonifiat. In plus, aerobicul este una dintre cele mai bune forme de antrenament prin care activitatea cadiaca este imbunatatita, astfel ca previi afectiunile inimii.

Scopul nostru este sa va oferim o atmosfera cat mai frumoasa si antrenamente prin care toti participantii sa-si atinga obiectivele de fitness pentru care s-au inscris.

De aceea, puteti urma antrenamente variate cu diferite tipuri de efort, in spatele carora se afla concepte de fitness extrem de eficiente.

Ne asumam responsabilitatea pentru fiecare participant, toate antrenamentele de Group Training fiind realizate in concordanta cu nevoile si cerintele fiecaruia dintre dumneavoastra.

Vino la F3 GYM si alatura-te sesiunilor de Group Training!

Te asteptam cu toate informatiile de care ai nevoie, consiliere oferita de specialistii nostri si abonamente Group Training flexibile, dar mai ales avantajoase.

Oricand poti face o schimbare, iar miscarea reprezinta doar primul pas.

F3 GYM este locul ideal in care poti mentine echilibrul unui corp sanatos, plin de energie si vitalitate.

Video Prezentare Group Training