• Program L – D 08:00 – 22:00

Group Personal Training
Antrenamente personalizate pentru grupuri

Group Personal Training

Pentru a ne asigura ca toti clientii nostri se antreneaza corect si eficient, F3 GYM a lansat conceptul de Group Personal Training, adica antrenamente personalizate la care pot participa intre 3 si 6 persoane.

Asadar, un antrenament personal de grup se desfoasoara cu cel mult 6 persoane, astfel incat fiecare participant sa poata fi indrumat, coordonat si ajutat de antrenor.

Astfel, antrenamentele devin mai eficiente si echilibrate, rezultatele fiind vizibile intr-un timp mult mai scurt.

DSC1996 300x200 - Group Personal Training
DSC2151 300x200 - Group Personal Training

Beneficiile Group Personal Training

In primul rand, sesiunile de acest tip sunt destinate celor care nu au ore fixe de a se antrena, ceea ce ii impiedica sa stabileasca un program cu antrenorul personal. Group Personal Training este optiunea cea mai flexibila pe care o pot alege clientii nostri, antrenamentele fiind disponible in fiecare zi, la ore diverse. Astfel, membrii centrului nostru de fitness pot trece de la u program la altul, in functie de recomandarile antrenorilor si obiectivelorpersonale.

Antrenamentele de fitness cu un numar redus de participanti sunt deosebit de motivante si au rezultate excelente datorita spiritului de echipa. Cu toate ca se lucreaza in echipa, antrenorul supravegheaza activitatea fiecarui membru, astfel ca toata lumea are parte de tratament individual. Si in acest tip de antrenamente se merge pe principiul progresivitatii, antrenorul coordonand grupul in functie de evolutia participantilor.

Fitness la un alt nivel! Group Personal Training

F3 GYM te asteapta cu cele mai moderne echipamente si accesorii pentru ca antrenamentele sa se desfasoare in conditii excelente. Pentru a fi motivati, clientii centrului nostru de fitness beneficiaza de cele mai noi concepte, asa cum este si Group Personal Training. Spiritul de echipa si motivatia oferita de antrenorii nostri contribuie la satisfacerea celor mai exigente cerinte, toata lumea fiind multumita de rezultatele obtinute in cadrul clubului nostru.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

DSC2014 300x200 - Group Personal Training