• Program L – D 08:00 – 22:00

Despre noi
f3 gym
Zona fitness
Pentru toate grupele de muschi
1

De kilograme asteapta sa fie ridicate

1

De aparate multifunctionale pentru un corp perfect

1

Zone dedicate grupelor de muschi

Despre F3 Gym
Descopera o atmosfera dinamica si competitiva!

Miscarea la F3 Gym

Miscarea este importanta penru a va mentine sanatatea fizica, dar si confortul mental si emotional. In lupta cu dezechilibrul fizic, tot mai multe persoane apeleaza la cure de slabire drastice, multe dintre acestea fiind periculoase pentru organism , dar si fara efect.

Daca v-ati hotarat ca este timpul sa deveniti mai activi, noi va invitam la centrul nostru de fitness, F3 GYM, situat pe Bulevardul Unirii, in apropiere de rondul Alba Iulia.

Echipamente moderne

Dotat in totalitate cu echipamente moderne, centrul de fitness F3 GYM va ofera conditii de antrenament excelente, o atmosfera placuta si personal foarte bine pregatit.

Echipa noastra este alcatuita din oameni tineri, pasionati de sport si miscare, fiecare avand un anumit domeniu de specializare si un nivel de pregatire superior. Astfel, putem contribui la atingerea obiectivelor tale fitness, corporale si mentale.

Centru fitness

Centrul nostru de fitness F3 GYM colaboreaza cu parteneri precum Weider, Reebok, Borsec, Sveltus, TecholoGym sau Jonsdale.
F3 Gym se distinge de alte sali de fitness din Bucuresti printr-o implicare permanenta, profesionalism si pasiune pentru miscare.

Asadar, indiferent ca iti doresti sa slabesti, sa iti remodelezi corpul, sa iti dezvolti musculatura sau sa-ti ridici nivelul energetic, F3 este solutia pentru tine.

Te asteptam cu antrenamente de cardio, fitness, aerobic, body building, dar si sauna si masaj, toate acestea fiind secretul pentru o forma fizica de invidiat. In plus, beneficiezi de antrenori personali, repsonsabili cu instruirea si oferirea de feedback celor care aleg sa faca miscare la F3 GYM.

Vino si tu la F3 GYM si impreuna ne vom bucura ne placerea miscarii, intr-o atmosfera dinamica si competitiva!

DSC2175 300x200 - Despre
Parteneri
Cu care ne mandrim
Vestiare
Sauna
Masaj

Invitatie GRATIS la aerobic, gym, sauna sau masaj !